یکی از مواد خوراکی مفید برای مادران باردار چغندر است . آیا شما نیز با فواید شگفت انگیز خوردن چغندر در بارداری آشنا هستید؟
فواید شگفت انگیز خوردن چغندر در بارداری
دوران بارداری یکی از حساس ترین دوران هاست که اگر مادران باردار مراقب سلامت و تغذیه مناسب خود در این دوران باشند فرزند سالم تری را در آینده خواهد داشت. بسیاری از شما با مواد خوراکی مفید در دوران بارداری آشنا هستید یکی از این مواد چغندر است که فواید شگفت انگیزی برای مادران باردار دارد . پس اگر در دوران بارداری به سر می برید خوردن چغندر را به شما توصیه می کنیم.

دوران بارداری، یکی از تجربه های فوق العاده زندگی است.تمامی مادران باردار از این دوران به عنوان دوران سلامت، شادی و اتفاق های خوب یاد می کنند. زیرا هر آنچه مادر تجربه می کند، فرزند او نیز حس و تجربه می کند. چه از لحاظ فیزیکی و چه از نظر احساسی. علاوه بر تمامی احساس های مثبت در این دوران، یکی از نگرانی های تمامی مادران، نوع تغذیه آنهاست. علاوه بر این، این ۹ ماه، ضامن سلامتی کودک در آینده است. در اینجا نگاهی به فواید چغندر در دوران بارداری می اندازیم.

افزایش محتوای آهن بدن
آهن، یکی از ضروری ترین ریز مغذی ها در تمامی دوران های زندگی یک زن است که نقش مهم و اساسی آن در دوران بارداری، پر رنگ تر است. آهن به افزایش محوای هموگلوبین بدن کمک می کند؛ بنابراین به زنان باردار توصیه می شود تا با مصرف آب چغندر، محتوای آهن بدن را افزایش دهند. نوشیدن آب چغندر در دوران بارداری، به حفاظت از مادر باردار در برابر کم خونی کمک می کند.
ویتامین c
چغندر حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین c. می باشد. این ویتامین به جذب آهن در بدن کمک می کند. اگر مادران باردار در دوران حساس بارداری از این ماده غذایی مهم استفاده کنند، به طور قطع می توان انتظار فرزند سالم و قوی ای را داشت. اما پیش از مصرف هر روزه آن، حتما با متخصص زنان خود مشورت کنید و طبق توصیه ای که در این مورد دارند، مصرف کنید.

بهبود عملکرد کبد
وجود رنگدانه های موجود در این گیاه، سبب سم زدایی کبد و خون می شود. چغندر کمک به سمیت زدایی بدن از مواد مسموم می کند، در نتیجه شانس ذخیره چربی را نیز بسیار کاهش می دهد. کبد سالم، به معنی سیستم هضمی با عملکرد مناسب است.

حضور اسید فولیک
رشد مناسب جنین در این دوران بسیار مهم است و فولیک اسید به این رشد طبیعی بسیار کمک می کند. همچنین وجود اسید فولیک در این گیاه، به ساخت گلبول های قرمز کمک می کند.
تصفیه خون در دوران بارداری
مواد مغذی موجود در این گیاه، توانایی تصفیه خون را دارد. همچنین به کاهش نقص های جنینی نیز کمک می کند. از جمله فواید دیگر مصرف این گیاه، افزایش استقامت در بدن زنان باردار است که آن ها را برای زایمان مقاوم تر می کند.

خواص غذایی و دارویی چغندر در بارداری

طبیعت چغندر گرم و تر است.

شیره چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبول های قرمز خون کمک می کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می بخشد. از این رو مصرف چغندر به خانم ها بسیار توصیه می شود.

چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.

لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین C و اسیدفولیک است که از بروز کم خونی در افراد به ویژه دختران جوان ممانعت می کند.

چغندر ملین، نرم کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده ای را ایفا می کند. همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد.

زندگی آنلاین